Feeds RSS
Feeds RSS

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Robert Pattinson: "Μισώ τους γυναικείους κόλπους"

Είναι διάσημος,κούκλος και,λένε, ταλαντούχος ηθοποιός.
Εκατοντάδες γυναίκες ξετρελάθηκαν μαζί του με το που εμφανίστηκε στην οθόνη στο Twillight,(το παραδέχομαι,κι εγω) παρά τις διάφορες δηλώσεις του κατα καιρούς, όπως για παράδειγμα οτι δεν  πλένει τα μαλλιά του, γιατί δεν βρίσκει τον λόγο.
(http://blogs.tampabay.com/juice/2009/03/robert-pattinson-doesnt-wash-his-hair-or-apartment.html )

Αλλά η τελευταία του δήλωση παραπάει...Συγκεκριμένα είπε, με αφορμή μια φωτογράφιση ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες :
"Μισώ τους γυναικείους κόλπους,είμαι αλλεργικός σε αυτούς."
Καλά o τύπος δεν είναι απλά οτι δεν είναι φανατικός του είδους, αλλά κ φοβερά μισογύνης!



Ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν η "μεγάλη καριέρα" του κύριου Πάτινσον αν απογοητευόταν απο τις δηλώσεις αυτές το γυναικείο του fanclub..
τι να πει κανείς!

6 σχόλια:

!sweety! είπε...

Απίστευτο!!!Να υποδύεται έναν τόσο υπέροχο χαρακτήρα κι όμως ο ίδιος να έχει τέτοιες απόψεις!Βέβαια,υπάρχει πάντα η πιθανότητα όσα λέει,να τα λέει απλώς για να κάνει αίσθηση...Αλλά τι αίσθηση θα μου πεις...Τι προσπαθεί να προκαλέσει;Αφού η καριέρα του είναι ήδη απογειωμένη.Τι να πεις...Μακάρι να μην "καβαλήσει το καλάμι",όπως πολλοί άλλοι συνεργάτες του!
Καλό μεσημεράκι!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟ Σ/Κ

ifigenia είπε...

!sweety! ήμουν σίγουρη οτι θα ήσουν η πρώτη που θα το σχολίαζε αυτό! δεν έχει λόγο μωρέ να κάνει δηλώσεις τέτοιου είδους για να κάνει εντύπωση, κάνει εντύπωση μόνο που τον κοιτάς.απλά προφανώς πιστεύει οτι ότι κ αν πει θα τον λατρεύουν το ίδιο οι θαυμάστριες οπότε..

ifigenia είπε...

Θανάση......αυτά συμβαίνου παντού.Τουλάχιστον εδώ πέρα δεν έχουν αρχίσει να το διαλαλούν ακόμα..χα χα.. Τώρα αν είναι καλύτερο να το λες χύμα όπως αυτός ή να προσποιείσαι τον άντρακλα για τις θαυμάστριες δεν ξέρω!

DaisyCrazy είπε...

Κοίτα όταν διαβάσεις ένα τίτλο εκτός περιεχομένου βγάζεις λάθος συμπεράσματα συχνά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είδα το θέμα και έκανε τη δήλωση για τους γυναικείους κόλπους μετά που πέρασε ένα δίωρο (για σκοπούς της φωτογράφισης) να κάθεται ανάμεσα σε ανοικτά πόδια 5 γυναικών. Αυτό σίγουρα θα έπαιξε το ρόλο του στο να πει ότι είπε. Αλλά φυσικά ο δημοσιογράφος το χρησιμοποίησε αμέσως για να πουλήσει περισσότερα περιοδικά ή να έχει περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα κτλ.

Εμένα μ'αρέσει αυτός ο ηθοποιός. Έχει κάτι μυστήριο στο ύφος του που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς που μοιάζουν όλοι μεταξύ τους.

ifigenia είπε...

DaisyCrazy,
δεν τίθεται θέμα στο οτι είναι ξεχωριστός.αλλά δεν λέγονται αυτά απο ένα άντρα.Και ο συγκεκριμένος έχει δώσει πολλά δικαιώματα πάνω σε αυτό το θέμα,όπως π.χ φωτογράφιση σε gay περιοδικό όταν ήταν πιο μικρός, και επίσης ρόλο σε ταινία παλιότερα που έκανε μπάνιο γυμνός με έναν μαύρο, την πρόσφατη ταινία που παίζει τον Σαλβαντόρ Νταλί που ερωτεύεται τον Γκαρσία Λόρκα.Όλα τα βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,και τα δυο πρώτα είναι πριν γίνει διάσημος οπότε δεν έγιναν για να προκαλέσουν.Δηλαδή με λίγα λόγια πολύς καπνός για να μην υπάρχει φωτιά.Δυστυχώς!

Δημοσίευση σχολίου

Mπορείς να αφήσεις κι εσύ το σχόλιο σου εδώ!